Interrail

Publicerat den av

Interrail både med snabbtåg och regionaltåg
Interrail både med snabbtåg och regionaltåg

Interrail i Europa

Interrail är en av de mest populära och flexibla sätten att resa runt i Europa med tåg. Med Interrail-pass kan resenärer utforska 33 länder på ett enkelt och prisvärt sätt. Passen ger obegränsad tågresor i en viss tidsperiod, så resenärer kan besöka så många platser som de vill. Resenärer kan välja mellan olika passalternativ, som ger olika stor rörlighet och resalternativ. Interrail är ett utmärkt sätt för resenärer att uppleva Europas många kulturer, språk och sevärdheter på ett bekvämt och enkelt sätt.

Interrail för seniorer

Interrail för seniorer. Jag tycker Interrail är bland det absolut bästa uppfinning man har lyckats fixa för tågresenärer. Tågresa i europa. Och framförallt för mig och hustrun, som numera är seniorer. Om man ska åka tåg från plats A till B så kan man kika in på lämplig hemsida och boka upp sin biljett. Men om man är som hustrun och jag, då vi kommer till en plats, och känner att det här vill vi se mera av, då stannar vi. Åka vidare kan vi göra senare.

Interrail för seniorer
Interrail för seniorer

Interrailkort 2023

Interrailkort 2023. Nu är det januari, nytt år, nya upplevelser står för dörren. Har du lagt fram europakartan på köksbordet och börjat planera? Om inte får du här några tips på vart ditt Interrailkort kan ta dig under 2023.

Åka tåg i Europa

Tåg i Europa. Ska du hålla dig inom Europa, så finns det ingen som helst anledning att kliva in i en plåttub. Och glida fram flera kilometer upp i luften, och sitta fastspänd i flera timmar. Enda fördelen med flyg kan vara att själva resan kan gå ganska fort.

Tågluffa i Europa

Att tågluffa i Europa är en spännande upplevelse där du till skillnad från flyg får se mycket mer eftersom du ju befinner dig närmare marken. Det är både ett miljövänligare och billigare sätt att turista jämfört med att ta flyget till destinationen

/

Tågluffa i Europa – Frihet och härlighet

Tågluffa – Som senior måste man lägga till att tiden inte har någon betydelse. När man var i arbetsför ålder, så behövde man ofta uppleva väldigt många saker under kort tid, tja du vet livet är stressigt. Jag är lite inna på Magnus Härenstams devis i Varning för barn, Ge oss pengarna nu när vi orkar göra av med dom, och inte när vi blir gamla och trötta och inte orkar längre.

/

Fortkörning
Fortkörning

Tågluffa

Tågluffa – Det finns väl egentligen inget som är så kul som att tågluffa. Man skaffar sig sitt Interrail. Sedan kliver man hem och breder ut kartan på köksbordet, funderar vart man vill åka. Sedan läser man på en del om resmålen, eller åtminstone de tänkta resmålen. Sedan struntar man i allt, packar sin väska kvällen innan och ger sig iväg.