Nyheter – Tåg i Europa

Publicerat den av
Nyhetsbrev - Tåg i Europa
Nyhetsbrev – Tåg i Europa

Nyheter – Tåg i Europa. Säga vad man vill, men det händer ganska mycket bland de omkring 50 tågbolag som finns i Europa. Lägg därtill en massa magasin som skriver om tåg. Att hålla reda på alla dessa händelser är ett styvt jobb, jag ska inte säga att vi kommer åt alla nyheter. Men vi läser åtminstone på ganska många hemsidor, och försöker varje vecka, ibland varannan vecka att ge en sammanställning av de nyheter som vi hittar. Vill du ta del av dessa nyheter, då ska du givetvis prenumerera på vårt nyhetsbrev, som vi skickar ut på fredagar, ofta varje vecka, ibland hoppar vi över någon Fredag.

Nyheter – Tåg i Europa

Här stoppar vi in våra nyhetsbrev, så att du har möjlighet att läsa i efterhand. Vill du ha ett eget mail, anmäl dig till vår lista. Det finns här till höger eller så kan du klicka på denna länk, så kommer du till formuläret. Om du inte tycker om vad du läser, så kan du avanmäla dig vid varje utskick. Så prova.

Nyheter - Tåg i Europa
Nyheter – Tåg i Europa

Nyhetsbrev – Tåg i Europa V50

Nyheter – Tåg i Europa. Några julmarknader och EUROns fall skriver vi om, liksom gratis jultåg. Nästa år, 2024 handlar det en hel del om stora idrottsevenemang som med stor sannolikhet kommer att påverka tågtrafiken i Europa. Det är både Tyskland och Frankrike som arrangerar, två stora tågländer. Ett sätt kan ju vara att prova nattåg.

Nyhetsbrev – Tåg i Europa V49

Lite av veckans innehåll. Nya tidtabeller på ett flertal ställen, Rabatter i Italien, Samt periodkort i Ungen, Kulturhuvudstäder 2024, och har du en dryg mille över, i höst kan det då bli lyxtåg i hela världen.

Nyhetsbrev – Tåg i Europa V48

Lite av innehållet denna vecka: Nytt snabbtåg i Spanien, Nya spår i Albanien, Nya tidtabeller i Danmark, European Sleeper utökar, ÖBB Nightjet utökar, ”Gratsi” tågresor i Spanien…